Design av logotyp

När du vill ha proffsig hjälp

Ett färghjuö med olika alternativ på färger

leveranssäkerhet

För oss är kundfokus viktigt och därför levererar vi alltid våra produkter enligt överenskommelse med kunden.

kvalitetsprodukter

Bra kvalité håller längre, så för att kunden ska få ha glädje av sin produkt under många år använder vi endast produkter av hög klass.

Certifierade för wrap & ppf

Våra montörer har godkända utbildningar för både foliering och PPF. Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten.

Vi skapar er logotyp

Behöver du hjälp att ta fram en logga till ditt företag så hjälper vi gärna till med det.

Det är bra, men inget tvång, om du har lite idéer själv till vad du vill ha för något, och eventuellt även ett typsnitt. Då går det snabbare för oss att få fram vad du söker och såklart blir det då en mindre kostnad för dig.
Det är viktigt att din logotyp speglar ditt företag och vad du gör, då det gör det mycket enklare för mottagaren att snabbt förstå vilken bransch man tillhör.
Efter hand som man bygger upp sitt varumärke så kan det sedan räcka med att se logotypen för att personer ska veta vilket företag det är.
Man ska även vara noga med vilka färger man använder. Är man till exempel i byggbranschen och det redan finns en etablerad byggare i staden man är placerad i, så ska man kanske undvika att använda samma eller liknande färg som denne, då det lätt kan bli misstaget för den andres företag.

 

 

 

skrivbord med pennor och färgkartor

Vektorisering av logotyp

Behöver du hjälp att vektorisera din logga, kan vi lösa det åt dig. Du får då alltid ett uppskattat pris för vad vektoriseringen kostar. Priset beror på hur avancerad logotypen är.

Det kan också vara så, att du redan har en logotyp, men endast för webben. Om du till exempel har en png eller jpg fil som logotyp, är denna gjord för webb.
I dem fallen så behöver man vektorisera sin logotyp för att man ska kunna använda den till tryck. Man behöver helt enkelt göra om sin logga till linjer, eller linjegrafik, istället för pixlar. Har du din logotyp i eps eller pdf brukar dessa vara i linjer och alltså okej för tryck.

vektorisering av en blomma

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast