1. Information om Cookies
  1. Personuppgifter
  1. Ändringar till de Allmänna Villkoren
  1. Tvist och lagval

 

Syftet med hemsidan

Sign Solutions Sweden AB anser att denna hemsida är en viktig del för att bibehålla samt knyta kontakt med intressenter, anställda, affärskontakter och allmänheten. Vårt syfte med informationen är att ge information om-, samt förmedla våra produkter och även tillhanda ge relevant information om bolaget. 

 

Användarens skyldigheter

Som användare av denna sida försäkrar du, att du kommer bruka denna hemsida på ett sätt som stämmer överens med våra regler och bestämmelser vi har på denna hemsida, samt följa alla riktlinjer och regler.

Detta innebär att du;
Ej sprider spam eller oönskad e-post.
Ej lämnar osanna uppgifter om dig själv.
Ej verkar på ett sätt som resulterar negativt på andras möjligheter att använda vår hemsida.
Ej deltar i förehavanden som är förbjudet enligt gällande lagstiftning.
Ej kränker eller gör intrång i andras rättigheter.
EJ samlar in eller sparar en annan användares personuppgifter om du inte uttryckligen har medgivande från Sign Solutions Sweden AB.

 

Länkar till andra hemsidor

Vår hemsida använder länkar till andra hemsidor. Dessa tillhandahålls som en tjänst till våra besökare för att få tillgång till (bland annat men ej uteslutande) våra sociala medier.
Några av dem hanteras av tredje part. Var god notera att Sign Solutions Sweden AB inte ansvarar för innehållet på någon annan hemsida och inte heller för produkter eller tjänster som erbjuds på andra hemsidor. Vi ber våra besökare att observera när denne lämnar vår hemsida och att läsa eventuella policys för varje ny hemsida de besöker.

Icke materiella rättigheter

Alla logotyper, bilder och varumärken som visas på hemsidan ägs av Sign Solutions Sweden AB. Innehållet får ej ändras, återskapas, publiceras, licensieras, överföras eller säljas utan godkännande från Sign Solutions Sweden AB.

 

Kontakt

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss.

Sign Solutions Sweden AB
Spikgatan 11
302 44 Halmstad

035- 15 88 00
info@signsolutions.se

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.