Magnetskyltar

Magnetskyltar är en typ av flexibla skyltar som vanligtvis används för tillfällig marknadsföring. De är tillverkade av ett följsamt magnetiskt material som kan fästas på metalliska ytor, till exempel bilar, lastbilar eller andra magnetiska ytor. De fäster även på lätt svängda ytor då magnetmattan är mjuk och följsam.

Vad är magnetskyltar gjorda av?

Våra magnetskyltar består av en mjuk magnetmatta, cirka 1,2mm tjock. På den monteras en dekal med önskat digitaltryck. Här väljer du själv design, det kan vara logotyp, kontaktuppgifter, reklamkampanj etc.

Detta gör magnetskylten mycket följsam och enkel att sätta upp, även på lätt svängda ytor.

 

Hur använder man magnetskyltar till bil?

Magnetskyltar används ofta av företag som bildekor för att marknadsföra sina tjänster eller produkter genom att placera företagets namn, logotyp, kontaktuppgifter eller annan relevant information på fordonets yta.

Eftersom magnetskyltar är avsedda att vara flyttbara, är de perfekta för tillfällig användning. Till exempel kan en företagsbil använda dem för att marknadsföra en särskild kampanj under en begränsad tid. Det kan också vara så att man vill ha företagsbil under dagen, och privat bil när man kör privat. Då är dessa skyltar superenkla att ta bort, och förvaras lätt i bilen. Observera att de bör förvaras plant.

 

Vad ska man tänka på när man har magnetskyltar på bilen?

För att hålla magnetskylten i gott skick och säkerställa att den fäster ordentligt, finns det några saker man kan tänka på:

 1. Rengöring: Innan du fäster magnetskylten på din bil är det viktigt att både skylten och bilens yta är ordentligt rengjorda och torra. Smuts eller smutsiga ytor kan påverka hur väl magnetskylten fäster och kan också orsaka repor på lacken.
 2. Undvik repor: För att förhindra repor på lacken bör du undvika att placera magnetskylten på en smutsig yta eller flytta den över ytan medan smuts eller grus är närvarande.
 3. Ta bort regelbundet: Det är en bra idé att ta bort magnetskylten regelbundet för att rengöra både skylten och bilens yta. Detta hjälper till att förhindra att smuts eller vatten fastnar under skylten och skyddar lacken från skador.
 4. Förvaring: När du inte använder magnetskylten är det bäst att förvara den på en plan yta och undvika att vika den. Detta hjälper till att behålla dess form och förhindrar skador på magneten.
 5. Väderförhållanden: Om du förväntar dig extremt dåligt väder, som kraftig regn eller snöstormar, kan det vara klokt att ta bort magnetskylten tillfälligt för att undvika att den skadas eller förlorar fästningen.

Genom att följa dessa tips kan du förlänga livslängden på dina magnetskyltar och skydda din bils lack samtidigt som du säkerställer att skylten är säkert och korrekt fäst.

magnetskylt

Vad finns det för fördelar med en magnetskylt?

 1. Tillfällig marknadsföring: En av de största fördelarna med magnetskyltar är att de ger möjlighet till tillfällig marknadsföring. Du kan enkelt använda dem som fordonsdekor genom att fästa och ta bort dem från fordon eller andra metalliska ytor efter behov, vilket gör dem idealiska för tillfälliga kampanjer eller erbjudanden.
 2. Flexibilitet: Magnetskyltar är mycket flexibla och kan användas på olika fordon eller andra metalliska ytor utan att lämna permanenta märken eller skador. Detta gör dem till ett utmärkt val för företag eller privatpersoner som vill kunna ändra sin marknadsföring eller identitet regelbundet.
 3. Kostnadseffektivitet: Jämfört med andra former av marknadsföring, som till exempel permanenta skyltar, är magnetskyltar ofta mer kostnadseffektiva. De kan återanvändas om och om igen och kan anpassas till olika behov utan att behöva investera i nytt material varje gång.
 4. Lokal marknadsföring: Magnetskyltar är ett utmärkt sätt att marknadsföra lokalt eftersom de syns när fordonet rör sig genom olika områden. Det ger företag möjlighet att nå ut till potentiella kunder i specifika områden eller stadsdelar.
 5. Professionellt utseende: Trots att de är tillfälliga, kan magnetskyltar fortfarande ge ett professionellt intryck. Genom att designa dem med företagets logotyp, färger och kontaktuppgifter kan du skapa en enhetlig och professionell bild för ditt företag.
 6. Enkel installation och borttagning: Magnetskyltar är mycket enkla att installera och ta bort, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för både företag och privatpersoner. Det tar bara några sekunder att fästa eller ta bort dem från fordonet eller den metalliska ytan.
Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast