PPF (Paint Protection Film)

För att du älskar din bil

leveranstrygghet

För oss är kundfokus viktigt och därför levererar vi alltid våra produkter enligt överenskommelse med kunden.

Kvalitétsprodukter

Bra kvalité håller längre, så för att kunden ska få ha glädje av sin produkt under många år använder vi endast produkter av hög klass.

certifierade för wrap & ppf

Våra montörer har godkända utbildningar för både foliering och PPF. Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten.

PPF sparar lacken

PPF, eller Paint Protection Film, monteras vanligtvis på de utsatta delarna på bilen som riskerar mycket stenskott.

Detta avser till exempel front, framskärmar, huv samt backspeglar. Men man kan faktiskt klä in nästan hela bilen med stenskottsfolie om man skulle önska, även lyktorna. Du väljer helt fritt vilka delar av bilen du vill ha folierade och får alltid en kostnadsfri offert på jobbet. Filmen finns både som blank och matt och förutom stenskott skyddas även karossen mot islag från dörrar, insekter, tvättborstar, vägsalt och i vissa fall även nyckelrepor. När filmen tas bort, är lacken under som den var när du folierade den. Våra montörer har lång erfarenhet och är certifierade i att montera stenskottsfilm så du kan vara säker på att arbetet blir väl utfört och vi lämnar alltid garanti på våra montage.

Bodyfence PPF

Visa mer
Man folierar med ppf
PPF

Läker med hjälp av solen

En stenskottsfolie av hög kvalité är hållbar och kan motstå slitage och UV-strålning under många år.

Damm och smuts fastnar inte heller lika lätt som på lacken på grund av en antividhäftnings-komponent i filmen, så det blir enklare att tvätta bort insektsrester, fågelspillning och annat som annars kan sätta sig hårt i lacken.

Filmen är även helt transparent, gulnar inte med tiden och dessutom självläkande. Självläkningen sker med hjälp av värme, till exempel från solen, eller med varmt vatten.

Och för att du ska kunna ta hand om din PPF så bra det går så får du med dig tvättråd samt en flaska schampo när du gjort en helfoliering med PPF hos oss. Detta schampo är speciellt framtaget för bilar med PPF. Den gör så att glans och yta bibehålls längre och den hjälper även till att självläka skyddsfilmen.

Vill du köpa fler flaskor, finns de tillgängliga i vår webshop. Där finns även ett vax framtaget för PPF,  och genom att regelbundet använda detta stärker du ytan på din skyddsfilm så att den håller längre. Dessutom får den en vatten- och smutsavvisande yta.

Visa mer
PPF av framskärm
PPF på backspegel

Är PPF en bra investering?

Andrahandsvärdet ökar och har du leasat din bil kan du slippa tråkiga avdrag på grund av mycket slitage.

Att ha PPF, exempelvis stenskottsfilm, på bilen kan hjälpa till att bevara fordonets värde. Genom att skydda lacken från skador och slitage kan man bibehålla ett bättre utseende, vilket brukar vara fördelaktigt vid försäljning eller leasingåterlämning.

Det är en investering som kan löna sig på lång sikt genom att minska underhållskostnaderna och bevara fordonets lack och utseende.

Visa mer

Köp schampo och vax för bilar med PPF i shopen.

För att hålla ytan extra fin extra länge rekommenderar vi Hexis schampo och vax som ger en smuts och vattenavvisande yta och även hjälper till att självläka skyddsfilmen. Hos oss handlar du säkert med Klarna!

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast