Vepor & banderoller

– ett kostnadseffektivt sätt att förmedla Ert budskap

Banderoller och fasadvepor är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att förmedla ditt budskap stort, oavsett om det gäller tillfälliga kampanjer eller mer varaktiga installationer.

De är vanliga vid event, mässor, tävlingar, byggnadsställningar, husfasader m.m.
Beroende på vart och hur den ska sitta har vi olika alternativ. Banderollväv är en tät väv som är slitstark och monteras vanligtvis med öljetter.

För mer vindutsatta platser har vi en perforerad, lättare väv som släpper igenom vind bra. Denna sätts vanligtvis med öljetter eller kederlister. Keder är ett smart system som även gör det enkelt att byta ut vepan.

Vi har även andra typer av finare väv för inomhusbruk. Vi hjälper er gärna med rekommendationer av material utifrån er exponeringsplats.
Alla våra vepor produceras måttbeställda, och givetvis hjälper våra erfarna montörer er med montaget om så önskas.

Beachflaggor är ett populärt sätt att göra reklam för sitt företag och finns i en mängd olika former och storlekar. Enkel och smidig att transportera, allt packas i en väska, och du kan få precis det tryck du önskar.
Levereras normalt med jordskruv, men går att få med många andra alternativ, för alla typer av underlag.

Kioskflaggor är ett enkelt sätt att skylta med och kan varieras efter behov, som till exempel vid REA, specialerbjudande eller andra kampanjer. De är också ett bra sätt att få potentiella kunder att upptäcka butiken längre ner på gatan.

Flaggorna har ”blockout”, vilket innebär att man kan sätta budskap på båda sidor utan att det lyser igenom. De levereras med vit stång, knopp och fäste och man byter enkelt budskap genom att ta bort knoppen och trä på en ny flagga.

Få en kostnadsfri offert

Namn*

E-post*

Telefonnummer*


Vi sparar aldrig dina personuppgifter