Tavla med eget tryck

Att skapa anpassade tavlor med eget tryck för företag är ett utmärkt sätt att förstärka varumärkesidentiteten, skapa en positiv arbetsmiljö och visa uppskattning för anställda eller kunder.

 

Hur gör man en egen tavla?

Det är enkelt att beställa en egen tavla, det enda du behöver är ett foto av hög kvalité, sen hjälper vi dig med resten.

Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din tavla, det trycks sedan på ett väldigt fint tyg som ger högkvalitativa tryck.

Ramen går att välja i olika utseenden;

  1. Slim frame = 15mm djup, eloxerad aluminium
  2. Eco frame = 25mm djup, eloxerd aluminium eller svart lack.
  3. Business frame = 35mm djup, eloxerad aluminium.

Att montera ihop ramen är mycket enkelt, tydliga instruktioner medföljer. Det fina med dessa tavlor är att det går att byta budskap, på bara några minuter. Tyget har nämligen en silikonlist fastsydd på kanten som pressas in i ramen. Denna list blir helt osynlig när duken är på plats. Vill man byta duk så är det bara att dra ut den från ramen och montera i en ny.

 

Vad är fördelen med tavlor med eget tryck?

  • Anpassningsbar: Du väljer själv tryck utifrån din stil och färger, vilket gör att tavlan passar väl in och blir personlig.
  • Flexibel: Det går att byta budskap i tavla på bara några minuter tack vare en insydd silikonlist i tygets kant.
  • Varumärkesbyggande: Anpassade tavlor med företagets logotyp, slogan eller företagsfärger kan användas för att förstärka varumärkesidentiteten och skapa en enhetlig känsla i företagets lokaler.
  • Inspirerande citat eller budskap: Tryckta tavlor med inspirerande citat eller företagets värderingar kan fungera som motivation för anställda och påminna dem om företagets mål och vision.
  • Historik och framgångshistorier: Tavlor som visar företagets historia, framgångshistorier eller bilder från minnesvärda händelser kan användas för att hedra företagets arv och inspirera kunder och besökare.

 

stor tavla hos bilhandlare

 

Hur stor kan jag göra min tavla?

Du väljer helt fritt vilka mått din tavla ska ha, utifrån dina preferenser. Det finns inga fasta mått.
Profilerna är 3 meter långa, vilket är tillräckligt för de flesta väggar. Men det går att specialbeställa även ännu större tavlor om så önskas.

 

Hur byter man tyg i tavlan?

Det är väldigt enkelt att byta duk i våra tavlor. Tyget har en silikonkant som pressas in i ramen. Denna kant blir helt osynlig när tavlan är på plats.

Vill man sedan byta duk finns det en liten flärp i tavlans nederkant som man drar ut.  Då får man tag i duken och kan snabbt montera i ett annat budskap.

Eftersom det är så enkelt kan man till exempel byta duk efter årstid, eller efter kampanj, event med mera. När man inte använder tyget kan man vika ihop det  och förvara det, nästan utan att det tar någon plats alls.

 

Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.