Profilskyltar

– exponera ditt varumärke med en snygg profilskylt

Välj själv design

Profil 00

pr00

Förses vanligtvis med stift på baksidan för montage på vägg eller på ramjärn. Tillverkas i 3 – 10mm aluminium som pulverlackeras. Kan alt. tillverkas i ex. akryl, skummad pvc och rostfritt.

Profil 01

Profilskyltar ifrån Sign Solutions

Konturfrästa bokstäver med svetsad kant. 15 – 100mm svetsad kant beroende på storlek. Monteras separat på vägg med fästvinklar eller på ramjärn. Tillverkas vanligtvis i 2mm aluminium som pulverlackeras. Kan tillverkas i rostfritt.

Profil 1 Neon

Profilskyltar ifrån Sign Solutions

Framåtlysande bokstav med neonrör. Rören ligger ovanpå en plan front. Neonrören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten. Går att tillverka med LED-neon.

Profil 2 Neon

Profilskyltar ifrån Sign Solutions

Framåtlysande bokstav med neonrör. Rören ligger ovanpå en front med skärmkanter. Neonrören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten. Går att tillverka med LED-neon.

Profil 3

pr3

Front i aluminium alt. rostfritt. 60 – 100mm kant beroende på storlek. Monterad separat på fasad eller monterad på ramjärn. Drivdon kan placeras i bokstav om storlek tillåter.

Profil 4

pr4

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Front hålls fast med plåtlist som skruvas i sidan. Frontlisten går in minst 25mm på fronten. Läggs som outline på befintlig logotyp. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Monteras separat eller på ramjärn. LED belyst invändigt.

Profil 5

pr5

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Fronten hålls fast av en plastlist som limmas på fronten. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Kantlister finns i färgerna vit, svart och röd. LED belyst invändigt.

Profil 6

pr6

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Fronten försänks ner i bokstavsbottnen. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Belyses invändigt med LED.

Profil 6 + 3

pr63

LED Belyst bokstav som lyser framåt och bakåt. Monteras separat på distans från vägg eller på ramjärn. Front i akryl som försänks ner i bokstaven. Botten genomlysbar plast.

Profil 8

pr8

Front och sidor tillverkade i akryl så de lyser runt om. Fronten monteras på botten av pulverlackerad aluminium. Belyses invändigt med LED.

Typiska profilskyltar

Få en kostnadsfri offert

Namn*

E-post*

Telefonnummer*


Vi sparar aldrig dina personuppgifter