Om oss

Vi på Sign Solutions vill att du ska känna dig trygg med oss som leverantör och att du som kund alltid får prisvärda produkter och professionella lösningar för just ditt behov.

Vi värdesätter högt ett återkommande samarbete med våra kunder och strävar därför alltid efter att få ge dig ”det lilla extra”.

Eftersom vi vill vara säkra på att det vi levererar lever upp till vår och er standard använder vi oss uteslutande av högkvalitativa produkter från pålitliga tillverkare.

Vi har tillsammans med mer än 15 års erfarenhet av branschen, så tveka inte att höra av er till oss för inspirerande och kreativa förslag på hur ni bäst ska synas i företagsdjungeln!

Utvecklingen går framåt.

När företaget startades blev vi snabbt en av de allra bästa på skyltar och dekor i Halmstad. Numera levererar vi all tänkbar kommersiell exponering till företag runt om i Sverige. Ett tiotal kreativa medarbetare finns på plats i våra lokaler på Stationsgatan. Här finns såväl showroom som kontor och produktion. Titta gärna förbi! Vi har väldigt gott kaffe, också.

Miljöpolicy

Självklart värnar vi om naturen och vår målsättning är att så långt det går göra så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi använder endast miljövänligt bläck, och kan även erbjuda vissa material som är helt återvinningsbara!

Få en kostnadsfri offert

Namn*

E-post*

Telefonnummer*


Vi sparar aldrig dina personuppgifter

 • Andreas von Krassow
  Andreas von Krassow Projektledare

  Denna kreativa och kunniga motorcykelfantast har många år i branschen och som erfaren projektledare ser han lösningar där andra ser problem. Intresse: jakt + motorcyklar

  035-7777402
  andreas@signsolutions.se

 • Kent Bodmar
  Kent Bodmar Företagsboss

  Företags boss och idéspruta med tusen järn i elden som gillar att arbeta i högt tempo i sitt strukturerade kaos. Intresse: teknikprylar + resor

  035-7777401
  kent@signsolutions.se

 • Lena Thomsen
  Lena Thomsen Foliespecialist

  Vår rockiga och erfarna foliespecialist har ansvar för produktion och för att våra kära kunder får sina beställningar levererade i tid. Intresse: Träning & vin

  Lena@signsolutions.se

 • Viktor Krejcik
  Viktor Krejcik Folierare

  Vår ”carwrapping-kung” på företaget. Med snabbhet och precision är han lätt stans skickligaste folierare. Intresse: Bilar