Fönsterdekor

– frostad, perforerad eller heltäckande folie

Anledningen till att sätta fönsterdekor kan vara många. För insynsskydd, utsmyckning, reklam, solskydd eller information är de vanligaste.

Beroende på vad du är ute efter finns olika typer folier.

Det vanligaste är en fönsterdekor med företagets logotyp och öppettider, men möjligheterna är många fler än så. För att på bästa sätt utnyttja exponeringsmöjligheterna på just ert fönster hjälper vi er gärna med idéer och förslag.

Frostad film är ett insynsskydd som samtidigt släpper genom mycket ljus. Antingen helklär man rutan, skär ut företagets logotyp i den, eller gör ett snyggt mönster. Möjligheterna är många och är ett prydligt sätt att skärma av.

Perforerad printad folie på fönstret gör att du inte kan se in, men ser fortfarande bra ut genom fönstret. Finns som både permanent och avtagbar och används för både kampanjer och permanenta installationer där man inte vill ha den där instängda känslan, utan få in ljuset och kunna se ut, men ändå få lite avskildhet. Printas med det tryck ni önskar.

Ibland vill man även täcka ett fönster helt, för att gömma det som finns bakom. Istället för att se ett stökigt förråd kan man istället sätta en snygg heltäckande fönsterdekor för ett mer rent intryck.

Få en kostnadsfri offert

Namn*

E-post*

Telefonnummer*


Vi sparar aldrig dina personuppgifter