Rollup, den portabla reklampelaren

Rollups erbjuder en mängd fördelar som gör dem till ett populärt val för marknadsföring och presentationer. Deras portabilitet, enkelhet, synlighet och återanvändbarhet gör dem till ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med målgruppen på olika platser och evenemang.

Vad är en rollup?

Rollups är en populär form av marknadsföringsmaterial som används för att kommunicera budskap och locka uppmärksamhet på olika evenemang och platser.

De består av en printad våd som är tryckt på ett flexibelt material som kan rullas ihop för enkel transport och förvaring.

En av de mest lockande egenskaperna hos rollups är deras portabilitet och enkelhet att sätta upp. De är också enkla att bära med sig och kan snabbt monteras på plats och ger omedelbar synlighet åt det som marknadsförs. Rollups är särskilt populära vid mässor, utställningar, konferenser och andra evenemang där det är viktigt att synas och dra till sig besökarnas intresse.

 

Hur sätter man upp en rollup?

Att montera ihop en rollup är väldigt enkelt.

  1. Fäll ut aluminiumstången som medföljer och sätt den i hålet på baksidan av rollupkassetten.
  2. Dra upp bilden från kassetten och sätt fast den i stången med ”kroken” som sitter på listen..
  3. Klart! Enklare kan det knappt bli. Bärväskan ingår när du köper rollup, så du alltid har en plats att förvara den och inga delar försvinner.

 

Hur mycket kostar rollups?

VI har två standardstorlekar på rollups.

850x2000mm samt 1000x2000mm.  Vårt webpris för den smalare är  895:- och den bredare 1090:-.

IAllt detta ingår i priset:
*Aluminiumkassett
*Printad våd med eget tryck
*Monterad i kassetten
*Praktisk förvarings- och bärväska

Rollup

Var köper man rollups?

I vår webshop köper du snabbt och enkelt rollups. Ladda upp din layout i varukorgen så fixar vi resten. Vill du hellre ha hjälp att fixa layouten kan du bara höra av dig till oss så löser vi det.

Vi printar och montrar i ditt budskap i kassetten så den är klar att användas direkt.

 

Var kan man använda en rollup?

I princip kan rollups användas överallt där det finns behov av att kommunicera ett budskap eller marknadsföra ett varumärke på ett överskådligt och effektivt sätt.

  1. Mässor och utställningar: Rollups är mycket vanliga på mässor och utställningar där företag och organisationer visar upp sina produkter och tjänster. De kan placeras vid montrar för att dra till sig besökarnas uppmärksamhet och kommunicera viktig information om företaget eller produkterna.
  2. Företagsevenemang: Rollups kan användas vid företagsevenemang som seminarier, workshops eller konferenser för att marknadsföra företagets varumärke, visa upp produkter eller presentera information om företagets tjänster.
  3. Butiksmiljöer: Rollups används ibland i butiksmiljöer för att marknadsföra särskilda erbjudanden, kampanjer eller nya produkter. De kan placeras strategiskt vid ingången eller inne i butiken för att locka kundernas uppmärksamhet.
  4. Offentliga platser: Rollups kan också användas på offentliga platser som köpcentrum, flygplatser eller tågstationer för att marknadsföra olika företag, evenemang eller tjänster. Deras portabilitet gör dem lämpliga för temporära marknadsföringsinsatser.
  5. Företagslokaler: Inom företagslokaler kan rollups användas för att förbättra varumärkeskommunikationen, välkomna besökare eller ge information om olika avdelningar eller tjänster.
  6. Skolor och universitet: Rollups används ibland på skolor och universitet för att marknadsföra olika aktiviteter, evenemang eller studentorganisationer. De kan också användas för att presentera information om utbildningsprogram eller studenttjänster.
  7. Offentliga evenemang och festivaler: Rollups kan användas vid offentliga evenemang som festivaler, marknader eller kulturella evenemang för att marknadsföra sponsorer, partners eller deltagande organisationer.
Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.