Gatupratare – En portabel reklamplats

Gatupratare är vanliga i städer och andra områden med mycket fottrafik, där de kan fånga människors uppmärksamhet när de går förbi. De kan vara särskilt effektiva för att marknadsföra lokala affärer eller händelser i närheten av platsen där pratarna är placerade.

Vad är en gatupratare?

En trottoarpratare är en form av portabel reklamskylt som ofta placeras på trottoaren eller vid trottoarens kant för att nå förbipasserande gångtrafikanter. Dessa pratare är utrustade med utrymme för affischer som kan bytas ut regelbundet. De används för att marknadsföra produkter, tjänster eller evenemang till en bredare publik.

Våra gatupratare är dubbelsidiga, med en frontpanel i antireflex och magnetisk stängning, vilket gör bytet av planscher väldigt smidigt.

 

Hur stor är en gatupratare?

Står det att den är 50x70cm, så är det inte själva gatuprataren som har dem måtten, utan det är budskapet (affischen) du monterar i som är 50x70cm. Hur stor hela gatuprataren är ser du i informationstexten under storlek.

Vi säljer gatupratare i två storlekar, 50x70cm samt 70x100cm.

Gatupratare

Är trottoarpratare effektiva reklamplatser?

Ett gatuställ kan erbjuda flera fördelar och nyttor för företag och annonsörer:

  1. Exponering för en bred publik: Gatupratare placeras ofta på strategiska platser där de kan nå en stor och varierad publik, inklusive förbipasserande, bilister och kollektivtrafikanter. Detta ger annonsören möjlighet att exponera sitt budskap för en mångfald av potentiella kunder.
  2. Lokal riktning och marknadsföring: För lokala företag kan trottoarpratare vara särskilt värdefulla eftersom de kan rikta sig till den lokala befolkningen och locka kunder till sina fysiska butiker eller evenemang.
  3. Varumärkesmedvetenhet: Genom att placera sina annonser på gatupratarna kan företag öka medvetenheten om sitt varumärke och skapa igenkänning bland allmänheten. Detta kan vara särskilt användbart för att etablera eller stärka ett varumärke i en given marknad.
  4. Flexibilitet och anpassningsbarhet: Trottoarpratare erbjuder möjligheten att snabbt byta ut annonser eller uppdatera budskapet baserat på aktuella händelser, kampanjer eller säsongsmässiga erbjudanden. Detta gör dem till en flexibel marknadsföringskanal som kan anpassas efter företagets behov och mål.
  5. Kostnadseffektivitet: Jämfört med andra former av reklam, som TV- eller tidningsannonser, kan dessa ställ vara en kostnadseffektiv marknadsföringslösning, särskilt för små och medelstora företag med begränsade marknadsföringsbudgetar.

 

 

Vilka olika varianter av gatuställ finns det?

Det går att få tag i en mängd olika sorters trottoarpratare. I vår webshop hittar du dem vanligaste som vi säljer mest av.

På alla våra gatupratare kan man välja till toppdekaler. Det vill säga, de har en toppskylt där det går att klistra sin logotyp. Detta gör att du får mer plats för själva budskapet på posterytan. Det blir också enkelt att se vilket företaget som har budskapet.

Självklart kan man även köpa till sina affischer, med eget tryck. Du laddar enkelt upp din tryckfil i varukorgen, snabbt och smidigt. Du kan också beställa extra affischer, så du kan visa olika budskap på olika dagar.

 

Hur byter man budskap i en gatupratare?

Det tar bara ett par minuter att byta budskap i våra pratare. De är nämligen utrustade med frontpaneler med magnetisk stängning. Denna anpassningsbarhet möjliggör en snabb och enkel uppdatering av budskapet, och ger marknadsförare chansen att vara kreativa och anpassa sina kampanjer varje dag efter aktuella trender eller händelser.

Genom att placeras i specifika områden, som vid hållplatser för kollektivtrafik, shoppingdistrikt eller turistattraktioner, kan dessa pelare riktas mot specifika målgrupper. Detta gör det möjligt att skräddarsy dina budskap för att passa lokala behov och intressen och bygga starka relationer med kunderna. Den fysiska närvaron av pelaren, tillsammans med det marknadsförda budskapet, kan skapa en direkt interaktion med målgruppen.

Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.