Dekaler & klistermärken

– transparenta, dubbelsidiga, enfärgade eller printade.

Vi erbjuder dekaler för alla ändamål och de flesta ytor. Det finns en uppsjö av material och kvalitet, och med senaste teknik skär vi dem till vilken form som än önskas.

Avtagbara dekaler är perfekta för kampajer och liknande, medan extra hårdhäftande är att föredra på till exempel betong eller fet plast. Ska den sitta ute kan det vara behövligt med ett uv-skyddslaminat som ger dekalen betydligt mer motståndskraft mot nötning och slitage. Vi hjälper dig med materialval för att få den så kostnadseffektiv som möjligt.
Hos oss finns inget minsta antal, vi tillverkar både stora och små upplagor, precis så många ni önskar.

Konturskuret
Med tekniken att konturskära dekaler kan vi skära dekalen efter formen på er logo, oavsett utseende. De finns i lika många alternativ som vanliga dekaler, stora som små, för inne-eller utemiljö, blanka eller matta.
Går att få en och en eller på ark, så många som ni önskar.

Specialdekaler
Termotransfer är en teknik att värma fast färg på vinyl. Trycket sitter mycket bra och tål kemikalier. Går att få enkel eller dubbelsidiga, enfärgs- eller flerfärgs.
En annan fördel är att det går att få väldigt liten text, till skillnad från utskurna texter där man är något mer begränsad.
Levereras vanligen på ark.

Våra hårdhäftande klistermärken fäster på allt med sitt aggressiva klister. Tål fukt, vatten och till viss del även kemikalier. Det hårdhäftande adhesivet klarar hårt krävande ytor så som plast, betong, tegel med mera. Går att få med olika laminat, beroende på om den ska sitta på golv eller vägg. Golvlaminatet ger en trög yta så man inte halkar, samt är extremt slitstarkt. Ska det sitta på vägg vill man oftast ha en snygg matt yta som inte blänker.
Avtagbar vinyl för mindre krävande förhållanden. Utmärkt till kortare kampanjer på till exempel fönster, fordon eller skyltar.

Kampanjvinylen har ett svagare klister och lämnar inte några limrester när den tas bort efter användning. Kan sitta upp till sex månader.

Få en kostnadsfri offert

Namn*

E-post*

Telefonnummer*


Vi sparar aldrig dina personuppgifter