Fördelar med byggskyltar

Vad är en byggskylt?

En byggskylt är en informativ skylt som används vid byggarbetsplatser för att informera om bygget. De Innehåller vanligen grundläggande information om byggnadsprojektet, såsom byggnadens namn, arkitekt, entreprenör och annan identifierande information.

De kan även ge information om när bygget förväntas klart, bild på hur det kommer se ut med mera. Detta gör byggskyltar till en viktig del av projektet.

Våra byggskyltar består av kantvikt aluminiumplåt. Detta gör dem beständiga mot väder och vind, samtidigt som aluminium har en lätt vikt, vilket gör dem enkla att hantera. Det gör även att det går bra att återanvända dem.

De monteras vanligtvis på byggställning, vilket ni också kan hyra genom oss.

Kontakta oss för kostnadsfri offert och skiss!

Kan jag använda min byggskylt vid flera byggen?

Det går utmärkt att återanvända sin byggskylt till andra projekt. På grund av aluminiumets motståndskraft mot korrosion och slitage har skyltarna en lång livslängd, de är lämpliga för utomhusbruk och de har en lätt vikt. Allt detta gör dem kostnadseffektiva på lång sikt.

Skulle informationen på skylten vara utgången kan man montera en ny dekal på den befintliga skylten. Detta gör att med våra byggskyltar i aluminium kan du spara pengar, minska miljöpåverkan och samtidigt ha relevant information på dina skyltar.

Aluminium är ett lätt material, vilket gör det enkelt att hantera och montera skyltarna. Detta är särskilt viktigt när skyltarna behöver monteras på platser där vikten är en faktor. Våra byggskyltar är hålade runt om så de går att fästa ihop till en större skylt, samt gör det också enkelt att montera dem i ställningen.

Hur stor är en skylt som används vid nybyggen?

Vi har vissa standardmått på våra skyltar. Dessa går sedan att montera ihop till en större skylt. Anledningen till att man gör så här är att ofta betalar varje underleverantör sin egen skylt. Därför kan de vid byggets slut ta tillbaka sin skylt med sin logo på, och använda vid ett annat bygge. Detta är både kostnadseffektivt och bra för miljön!

Våra standardmått på byggskyltar är:

  • 2400x1200mm
  • 2400x600mm
  • 1200x600mm

Ofta har man en stor skylt överst som visar byggprojektet. Under den antingen en stor skylt till eller en mellanstor skylt, som huvudentreprenören använder.
Där under bygger man sedan på med de mindre skyltarna, som visar alla underleverantörer. Varje underleverantör har en egen skylt.
Detta är bara ett exempel på utförande, det går att bygga på så stort man önskar.

Var köper jag byggskyltar?

Vi fixar dina byggskyltar! Behöver du kan du även hyra ställning genom oss.
Då vi erbjuder standardmått på våra byggskyltar kan vi ge er extra prisvärda produkter. De är tillverkade i tålig aluminium med bockade kanter, samt hålning runt om för enkelt montage. Dekal med valfritt printat motiv i fyrfärg ingår.
På våra standardskyltar kan du välja mellan följande storlekar: 2400x1200mm, 2400x600mm samt 1200x600mm.

Skulle du vilja ha andra mått så är det inga problem, maxmått för kantvikta skyltar är 2950x1450mm, men även dessa går att bygga ihop till en större skylt om så önskas.

När du beställer skyltar genom oss får du alltid en kostnadsfri offert samt en skiss på hur din skylt kommer att se ut. Allt för att du som kund ska vara trygg med ditt köp från oss.

Här hittar du vårt kontaktformulär.

Varför ska man ha skyltar på byggarbetsplatsen?

Byggskylten är i huvudsak till för att informera allmänheten om vad som händer på byggarbetsplatsen. Vad det ska byggas, när det förväntas vara klart och andra eventuella restriktioner eller bilder på hur det kommer se ut när det är klart.

Men det finns också en annan stor fördel med byggskyltar. Eftersom dessa skyltar brukar vara väl synliga, når du ut till väldigt många potentiella kunder i det direkta geografiska området. De ökar företagets närvaro och stärker varumärkesidentiteten. De kan locka till sig nya affärsmöjligheter och visa att du är professionell inom ditt område genom samarbete med andra viktiga entreprenörer.

Att du kan återanvända din byggskylt till andra projekt är ju ännu ett plus i kanten som även är bra ut ett miljöperspektiv.

 

Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.