Beachflaggans många fördelar

Beachflaggor är populära för att de är lätta att transportera och installera, och de ger på ett effektivt sätt uppmärksamhet till ett företags monter eller plats på ett utomhusevenemang.

De är ofta höga och har en form som gör att de fladdrar i vinden, vilket gör dem synliga på långt avstånd och ger dem en dynamisk effekt.

Är beachflagga bra marknadsföring?

Beachflaggor är en kostnadseffektiv och effektiv lösning för att marknadsföra ett företag eller ett budskap utomhus, med förmågan att dra till sig uppmärksamhet och skapa ett minnesvärt intryck hos potentiella kunder eller besökare.

 1. Synlighet: De är höga och har en form som gör att de syns på långt avstånd. Deras rörelse i vinden fångar uppmärksamheten och lockar folk till att lägga märke till dem.
 2. Flexibilitet: De är lätta att transportera och installera, vilket gör dem idealiska för olika typer av evenemang och platser. De kan enkelt sättas upp och tas ned på kort tid.
 3. Anpassningsbarhet: Beachflaggor kan anpassas med olika former, storlekar och tryck, vilket ger ert företag möjlighet att skapa unika och iögonfallande designs som passar ert varumärke och budskap. Du designar enkelt din flagga med vår nedladdningsbara mall.
 4. Hållbarhet: Tillverkade av slitstarkt material är dessa flaggor designade för att klara av väderförhållanden utomhus, vilket gör dem långvariga och kostnadseffektiva som marknadsföringsverktyg.
 5. Portabilitet: Deras lätta vikt och enkla montering gör det enkelt att flytta dem runt för att optimera deras synlighet på olika platser under evenemang eller kampanjer.
 6. Professionell image: Att placera en beachflagga med företagets varumärke eller budskap ger ett professionellt intryck och ökar företagets synlighet och trovärdighet.

 

Vad kostar en beachflagga?

I vår webshop hittar du många olika varianter på flagga, och även olika fötter som passar till. Priset för flaggan börjar på 895:-. Då ingår eget tryck på högkvalitativ duk, mast och praktisk bärväska. I storlek small ingår även en enklare inomhusfot.

Du hittar tre olika former på flagga i shopen, och varje form finns i fyra olika storlekar. Till detta väljer du sen vilken fot du vill köpa till. Detta ger dig stor variationsmöjlighet så du ska kunna hitta precis vad du söker.

Beachflaggor som välkomnar in

Hur sätter man ihop en beachflagga?

Något av det bästa med denna typ av flagga är att det går så snabbt att sätta ihop den.

 1. Börja med att montera ihop delarna på masten. Beroende på storlek varierar dem i antal delar.
 2. Trä på duken på masten, se till att den sträcker sig hela vägen ut till tippen på masten.
 3. Spänn fast flaggan i masten med snöret. Den ska spännas så tippen på masten böjs och flaggan får sin form.
 4. Montera flaggan i foten du köpt till.
 5. Klart!

Kan man beställa beachflagga med eget tryck?

Absolut! I vår webshop finns mallar att ladda ner. Sen designar du din flagga precis som du vill ha den och laddar upp som en pdf i varukorgen.

Har man bilder med på flaggan bör de vara i åtminstone 90dpi (dots per inch), men gärna 150dpi för bästa skärpan.

För att få korrekt färgåtergivning behöver din fil vara i färgskala PMS eller CMYK, då det är detta som våra maskiner trycker.

 

Vad ska man ha för fot till beachflagga?

Det finns en uppsjö fötter till beachflaggor. Vi har valt ut de vanligaste och alla olika fötter i vår shop passar till alla våra flaggor.

Här kommer en kort beskrivning av de olika fötterna och hur de bör användas.

Jordskruv

En av de allra vanligaste typerna av fot som fungerar på de flesta mjuka underlag.
Används med fördel på utomhusevent, festivaler och på stranden. Kan användas året om.

Skruven har utfällbara handtag för enkel och stabil montering i marken, samt rotor för att flaggan ska kunna rotera fint i vinden. Den gör även att flaggan får minimalt vindfång.

Markspjut

Fungerar även utmärkt på hårda underlag och slås eller trycks ner i marken.
Används med fördel på vinter, på utomhusevent, festivaler. Men kan även användas under andra säsonger i till exempel jord eller på grönytor.

Mycket stabilt och effektivt markspjut som slås eller trycks ner i marken. Sedan hakar man bara på flaggan, som tack vare den inbyggda rotorn kommer rotera fint i vinden.

Kryssfot

Kan användas både utomhus och inomhus, på både mjuka och hårda underlag. Detta gör kryssfoten till en väldigt mångsidig flaggfot.
Vid utomhusbruk rekommenderar vi att även köpa till en vattentyngd, för bästa stabilitet.
Kryssfoten har även hål så man kan fästa den i till exempel ett trädäck. (skruvar ingår ej), eller med tältpinnar på mjukare underlag.

Vattentyngd till kryssfot/markplatta

Vattentyngden / Vattensäcken är en mjuk behållare som enkelt fylls med vatten, och är ett perfekt komplement till vår kryssfot samt våra markplattor.

Inläggets innehåll

Få en offert

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Folierad bil i solnedgång

VI SÖKER PRODUKTIONSPERSONAL MED INRIKTNING MONTAGE.

Vi på Sign Solutions har i över 25 år försett Halmstads företag med snygga reklamlösningar. Nu söker vi produktion-/montagepersonal till vårt kreativa och härliga team.